Wilk do mięsa TC12

Wilk do mięsa TC12

• przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
• idealny do mielenia mięsa surowego
• gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
• bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
• możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
• łatwy w utrzymaniu czystości
• niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
• przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu
• wydajność do 100 kg/h

Masz pytania? Zadzwoń! (+48)602277346
2300 PLN (netto)

Brutto: 2829 PLN

Kontakt

ul. Podlaska 3
81-325 Gdynia

tel/fax: +48 58 620 32 64
kom: +48 606 292 781

email: medium.serwis@wp.pl

Zapraszamy:
poniedziałek - piątek
9:00 - 16:00

Producenci


ul. Podlaska 3
81-325 Gdynia